NavigationPanel errors

Apr 8, 2010 at 4:23 PM

Hello!

I want to add a BingMapToolkit NavigationPanel to a BingMapControl.

I donwloaded the latest version from the "SourceCode" section, added the references, IntelliSence is working fine, and the solution builds without any errors.

The problem is that I get a AG_E_UNKNOWNERROR. If I remove the NavigationPanel markup from the XAML, everything's fine. Any clues at what I'm doing wrong?

XAML markup:

<UserControl x:Class="Cyscom.Kriya.Silverlight.DashboardMap.MainPage1"
    xmlns="http://schemas.microsoft.com/winfx/2006/xaml/presentation" 
    xmlns:x="http://schemas.microsoft.com/winfx/2006/xaml"
    xmlns:d="http://schemas.microsoft.com/expression/blend/2008" xmlns:mc="http://schemas.openxmlformats.org/markup-compatibility/2006" 
    mc:Ignorable="d" d:DesignWidth="640" d:DesignHeight="480" Width="auto" Height="400"
    xmlns:m="clr-namespace:Microsoft.Maps.MapControl;assembly=Microsoft.Maps.MapControl"
    xmlns:mCore="clr-namespace:Microsoft.Maps.MapControl.Core;assembly=Microsoft.Maps.MapControl"
    xmlns:local="clr-namespace:Cyscom.Kriya.Silverlight.DashboardMap"
    xmlns:n="clr-namespace:DeepEarth.BingMapsToolkit.Client.Controls;assembly=DeepEarth.BingMapsToolkit.Client.Controls.NavigationPanel">
  <Grid x:Name="LayoutRoot" Width="auto" Height="400">

      <m:Map Name="map" />
      <n:NavigationPanel Name="navPanel" MapName="map" />

   </Grid>
</UserControl>

 

Jun 1, 2010 at 2:51 PM

Hi,

i have the same problem and have solved recompiling the source code, first changing the version of the bing map silverlight control.

Verify the version of the control you are using. I have found that in the original deepearth code there is version 1.0.0.0 of the control while i was using the version 1.0.1.0